صفحه اصلي لیست اعضا روزنگار مرکز پشتيباني سيسيکم تماس با ما

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
باقلواي پسته و بادام
نویسنده پیام
teltel آفلاین
استاد
*****

ارسال ها: 1,248
تاریخ عضویت: 04 March 2011
اعتبار: 12
ارسال: #1
باقلواي پسته و بادام
مواد لازم :

پسته ..................250 گرم
بادام ...................250 گرم
خاك قند ..............250 گرم
هل 1................. قاشق سوپخوري
زرده تخم مرغ...... 2 عدد
شير هموژنيزه.... 1 فنجان
روغن ...............2 قاشق سوپخوري
آرد سفيد......... 175 گرم
بكين پودر.......... 0.5 قاشق مرباخوري
آب ..................1.5 فنجان
شكر................ 500 گرم
گلاب ................0.5 فنجان

قبل از هر کاري بادامها و پسته هاي را پوست بگيريد و خوب چرخ کنيد
خمير لواش باقلواي دو رنگ بادام و پسته را بطريق ذيل آماده ميکنيم :
شير، بکينگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط مي کنيم و کم کم آرد ميريزيم و مرتب بهم ميزنيم تا مايه خمير شده بدست نچسبد و زياد هم سفت نشود ، بعد خمير را خوب مالش مي دهيم و مي گذاريم دو سه ساعت در کيسه نايلون بماند سپس مايه بادام ، پسته و قند و هل کوبيده را مخلوط مي کنيم ، آنگاه روي ميز کمي آرد ميپاشيم ( باقلوا را ميتوان در سيني و يا در جعبه کوچک نيم کيلوئي و يا يک کيلوئي تهيه کرد ، البته خيلي را حت تر است که باقلوا را در جعبه تهيه نمائيم ) در صورت تهيه در جعبه از خمير گلوله اي باندازه يک گردو بر ميداريم روي ميز را کمي آرد مي پاشيم و خمير را با نورد نازک تا حديکه ممکن است باز مي کنيم و دقت مي کنيم بآن فرم جعبه را بدهيم با برس مخصوص آرد روي لواش را پاک مي نمائيم جعبه را روي لواش قرار مي دهيم لواش را بحديکه تقريبا اطرافش نيم سانت از جعبه بزرگتر شود ميبريم و اين لواش را در جعبه مي اندازيم و بهمين طريق داخل جعبه را ميتوان 2 تا 3 ورقه لواش انداخت ، بعد جعبه را با مايه بادام ، پسته و قند آماده شده پر مي کنيم و با پشت قاشق مايه را فشار مي دهيم تا کاملا سفت و صاف شود کمي گلاب با دست روي بادام ، پسته و قند مي پاشيم و دو تا چهار ورق لواش بطريق فوق روي جعبه مي اندازيم و باقلوا را با کارد بصورت لوزي يا چهار گوش مي بريم ، بعد 150 گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ مي کنيم و بتناسب روي جعبه مي دهيم و جعبه ها را داخل سيني فر مي چنيم و سيني را روي پنجره اول فر بطرف پائين با حرارت 300 درجه مي گذاريم تا يک ربع الي 20 دقيقه بماند ، بعد سيني را روي پنجره آخر فر بطرف بالا مي گذاريم تا يک ربع بماند و روي باقلوا کمي طلائي رنگ شود ، سيني را بيرون مي آوريم کمي که سرد شد روي جعبه ها را بتناسب از شربت آماده شده ميريزيم (شربت باقلوا را يک مرتبه روي باقلوا نميدهيم بهتر است شربت را بدفعات روي باقلوا داد تا باقلوا زياد خمير نشود .
شربت باقلوا را بطريق ذيل آماده مي کنيم :
شکر را با يک و نيم فنجان آب مخلوط مي کنيم و روي آتش مي گذاريم تا جوش بيايد و کمي غليظ شود گلاب را ميريزيم چند جوش که زد شربت را از صافي رد مي کنيم ، در صوريتيکه باقلوا مدتي ماند و خشک شد کمي شربت رقيق و گرم روي باقلوا ميدهيم . در صورتيکه باقلوا را در سيني تهيه کرديم بايد لواش را بزرگ باندازه سيني باز کرده و بطريق فوق عمل نمود .
طرز پوست گرفتن بادام :
بادام را در آب سرد خيس ميکنيم و وقتي پوست آن نرم شد پوست آن را مي گيريم و يا در صورت نداشتن فرصت روي آن آب جوش ميريزيم و فوري پوست ميکنيم . بعد بادام را در آبکش ميريزيم آب آنکه کاملا رفت روي ميز را پارچه تميزي مي اندازيم و بادام را روي آن پهن ميکنيم تا خشک شود .
10-02-2013 08:22 PM
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
خرید انلاین
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ ها: بازدید ها: آخرین ارسال
  كيك پسته teltel 0 953 27-01-2013 08:42 PM
آخرین ارسال: teltel
  شکلات پسته ایی teltel 0 934 27-01-2013 08:28 PM
آخرین ارسال: teltel
  مرباي پوست پسته teltel 0 1,064 27-01-2013 08:02 PM
آخرین ارسال: teltel

پرش به انجمن:


کاربر های حاضر در این موضوع: 1 مهمان
کلیه حقوق این سایت برای صاحبان و مسئولین آن محفوظ است.
Powered By MyBB Group. ::: Theme By Community89.Ir ::: Persian By Mybbiran ::: Copyright 2008-2018 تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS