صفحه اصلي لیست اعضا روزنگار مرکز پشتيباني سيسيکم تماس با ما

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شیرینی مارمالادی
نویسنده پیام
teltel آفلاین
استاد
*****

ارسال ها: 1,248
تاریخ عضویت: 04 March 2011
اعتبار: 12
ارسال: #1
شیرینی مارمالادی
مواد لازم:

کره نرم و خرد شده=185 گرم
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
شکر=165 گرم
زرده تخم مرغ=2 عدد
پودر بادام=60 گرم یا نصف پیمانه
آرد=225 گرم یا یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر=نصف قاشق چایخوری
مارمالاد تمشک یا زردآلو=4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیموترش=1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. کره،وانیل،شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.
3. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید(سینی نیاز به چرب کردن ندارد)
4. با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.
5. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.
6. شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید.
این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.
10-02-2013 08:22 PM
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
خرید انلاین
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ ها: بازدید ها: آخرین ارسال
  شیرینی ها و غذاهای نوروز teltel 0 1,357 10-02-2013 08:20 PM
آخرین ارسال: teltel
  شیرینی بادامی teltel 0 1,230 10-02-2013 08:17 PM
آخرین ارسال: teltel

پرش به انجمن:


کاربر های حاضر در این موضوع: 1 مهمان
کلیه حقوق این سایت برای صاحبان و مسئولین آن محفوظ است.
Powered By MyBB Group. ::: Theme By Community89.Ir ::: Persian By Mybbiran ::: Copyright 2008-2018 تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS