صفحه اصلي لیست اعضا روزنگار مرکز پشتيباني سيسيکم تماس با ما

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مرباي بهار نارنج
نویسنده پیام
teltel آفلاین
استاد
*****

ارسال ها: 1,248
تاریخ عضویت: 04 March 2011
اعتبار: 12
ارسال: #1
مرباي بهار نارنج
مواد لازم :

بهار نارنج 3000 گرم
شكر 2500 گرم
آب ليموترش 0.5 فنجان
هل 1 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

اين مربا يکي از لطيف ترين و مطبوعترين مرباهاست که بايد در طبخ آن دقت بيشتري بکار برود تا نتيجه مطلوب بدست بيايد و نکته حساس آن است که بايد بعد از چيدن بهار ( شکوفه نارنج ) بلافاصله آنرا براي طبخ اماده نمود.
هموزن بهار شکر در نظر ميگريم و براي هر يک کيلو شکر دو ليوان آب کافي است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانيم ديگ مناسبي را آب ميريزيم و جوش ميآوريم بهار از آب آهک خارج مي کنيم و ميشوئيم دوباره در آب مي جوشانيم و آب آن را عوض ميکنيم ، بعد بهار را در آب شيرين بمدت 24 ساعت قرار مي دهيم و سه تا چهار بار آب آنرا عوض ميکنيم ، تا تلخي بهار گرفته شود بعد شکر را با آب مي جوشانيم و صاف مي کنيم و بهار را که تلخي آن گرفته شده است در شربت مي ريزيم و روي آتش مي گذاريم تا شربت بجوشد و قرام بيايد ، بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوري آب ليمو را اضافه مي کنيم و بعد از دو سه جوش مربا را از روي آتش بر مي داريم .
27-01-2013 08:41 PM
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
خرید انلاین
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ ها: بازدید ها: آخرین ارسال
  مرباي بالنگ teltel 0 1,102 27-01-2013 08:41 PM
آخرین ارسال: teltel
  مرباي ليمو ترش teltel 0 1,029 27-01-2013 08:40 PM
آخرین ارسال: teltel
  مرباي تمشک teltel 0 1,154 27-01-2013 08:40 PM
آخرین ارسال: teltel
  مرباي هويج فرنگي teltel 0 1,199 27-01-2013 08:32 PM
آخرین ارسال: teltel
  مرباي زردآلو teltel 0 999 27-01-2013 08:31 PM
آخرین ارسال: teltel

پرش به انجمن:


کاربر های حاضر در این موضوع: 1 مهمان
کلیه حقوق این سایت برای صاحبان و مسئولین آن محفوظ است.
Powered By MyBB Group. ::: Theme By Community89.Ir ::: Persian By Mybbiran ::: Copyright 2008-2018 تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS