صفحه اصلي لیست اعضا روزنگار مرکز پشتيباني سيسيکم تماس با ما

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نان خرمایی كرمانشاهی
نویسنده پیام
teltel آفلاین
استاد
*****

ارسال ها: 1,248
تاریخ عضویت: 04 March 2011
اعتبار: 12
ارسال: #1
12 نان خرمایی كرمانشاهی
مواد لازم :


آرد سفید نیم كیلو
كره ی گیاهی 250 گرم
ماست 250 گرم
نمك یك قاشق چای خوری
بیكینگ پودر یك قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته نیم كیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و كنجد از هر كدام دو قاشق غذاخوری
دارچین یك قاشق چای خوری
زعفران آب شده یك قاشق مرباخوری

طرز تهیه :


- خرماهای بدون هسته را چرخ یا له کنید.


- کره را کمی روی حرارت آب کنید.

- ماست را با بیكینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط كنید.

- آرد را پس از الك كردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.

- خمیر را خوب ورز دهید.


- خمیر را در یك ظرف كه درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.


- بعد از خمیر به اندازه یك گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.


- شیرینی ها را می توانید به هر شكل كه دوست دارید، درست كنید.


- شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید.

- در صورت تمایل می توانید مقداری كنجد روی شیرینی ها بپاشید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط كنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را كنجد بپاشید.
10-02-2013 08:17 PM
یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
خرید انلاین
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربر های حاضر در این موضوع: 1 مهمان
کلیه حقوق این سایت برای صاحبان و مسئولین آن محفوظ است.
Powered By MyBB Group. ::: Theme By Community89.Ir ::: Persian By Mybbiran ::: Copyright 2008-2018 تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS